Profil
værkstedshund

BoligSkrædderen tilbyder møbelpolstring og alt inden for gardiner og solafskærmning.

 

Med gardinbussen kommer vi ud til vores kunder i deres hjem eller virksomhed og giver et uforpligtende tilbud.

 

Virksomheden er etableret i 2014 og ejet af Christian Frydensberg. Jeg er 43 år og har kørt som konsulent og montør inden for gardiner og solafskærmning i 15 år. Denne erfaring har jeg taget med mig ind i BoligSkrædderen, men samtidig er jeg også i lære i min egen virksomhed, som møbelpolstrer.

 

Svend Pedersen er ansat som møbelpolster. Han fik sit svendebrev i 1970 og har arbejdet i faget siden, så han byder ind med en markant erfaring og en lige så stor ekspertise.

 

Wilma er vores kikse-glade værkstedshund.

 

 

 

BoligSkrædderen er funderet på nogle klare værdier:

 

 

 

 

•Respekten for håndværket og for kunden

 

•Kærligheden til funktionalitet og skønhed

 

•Troen på bæredygtighed og kvalitet

 

•Stoltheden over veludført arbejde og god service

 

 

 

 

 

 

Privat og erhverv

 

Vi løser opgaver for private, virksomheder og det offentlige. Gratis og uforpligtende opmåling og tilbudsgivning. Vi vægter alle opgaver, store som små, lige højt.

 

BoligSkrædderen favner bredt i indretningen af dit hjem. Vi kan tilbyde en bredere og samlet løsning og skabe sammenhæng i interiøret med møbler og gardiner/solafskærmning. Vi kan hjælpe med at få din stil til at skinne igennem og skabe den atmosfære og stemning, der tiltaler dig.

Styrk din virksomheds image og profil med valg af typer af solafskærmning, farver og stoftyper på gardiner og møbler. Og få nogle løsninger, der svarer jeres behov og lever op til jeres krav om kvalitet og levetid. Foren funktionalitet og æstetik. Oplev mulighederne og fordelene i en samlet løsning.

 

Vi tilbyder også salg af diverse unikke og vintage møbler. Se de aktuelle møbler her på hjemmesiden eller kom forbi værkstedet og se dem ”live”.

 

 

Copyright © BoligSkrædderen.dk | Tjærbyvej 34, 8930 Randers NØ | info@boligskraedderen.dk | Telefon 30 50 67 77

info24818 i Randers, Midtjylland, DK på Houzz