Gardiner & solafskærmning

Gardiner og solafskærmning

 

Få besøg af vores gardinbus og se prøverne derhjemme. Få en kyndig rådgivning og vejledning i valg af type og kvalitet, stil og farver. Vi måler op og monterer dine nye gardiner.

 

Gardiner skal opfylde nogle funktionelle behov i forhold til at regulere lyset og måske afskærmning for indkig. Men gardiner kan samtidig være en væsentlig del af det udtryk, du ønsker i dit hjem. Det er en kombination af funktionalitet og personlig stil.

Enkelt og neutralt, klassisk og elegant, prangende og voluminøst, romantisk og blidt eller råt og med kant. Hvad du vælger af gardiner er afgørende for stemning og atmosfære i dit hjem – få luksuriøs hotel stemning i soveværelset, en følelse af velvære og ro på badeværelset, rå New York’er feeling på teenage værelset, glade og legende farve i børneværelset, romantisk bohemestil i stuen, rustik fransk landstil i køkkenet…

Skab hygge og atmosfære, rumdeling, mørklægning eller andet.

 

BoligSkrædderen har stofgardiner, lamelgardiner, plisségardiner, rullegardiner, duo rollers (dobbelt rullegardin), panelgardiner, foldegardiner / liftgardiner, persienner og mørklægning.

Vi er forhandler af Luxaflex, SUNTEX, Deco Group, Andreas Hansen, Alu Proff, Gardisette, Easy, House of Happiness, JAB og Kvadrat.

 

Insektnet

 

Hold fluerne ude og vinduer og døre åbne på samme tid. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitets insektnet / fluegardiner til både vinduer og døre. Lavet på specialmål.

Kassetter og sidesluser i lakeret aluminium. Nettet fås også med pollenfilter.

 

Udvendig solafskærmning

 

Forlæng sommeraftenerne med en Markise i top kvalitet. Der er mange forskellige markisetyper og helt sikkert en, der opfylder dine behov til funktion og design. Om det er en lille markise til altanen, eller en markise til overdækning af et større areal på terrassen.

 

Materialerne er vedligeholdelsesfrie, aluminium er udført natureloxeret eller lakeret.

Dugen forefindes i et stort udvalg af forskellige farver, mønstre og er fremstillet i lysægte og vejrbestandig acrylstof, der er behandlet med Teflon®-nanoteknik.

 

Få et behageligt indeklima og beskyt dine møbler med Screens (udvendig rullegardin/solgardin). En screendug reflekterer solindfaldet op til 90%. Dugen giver et blændfrit lys i lokalerne, tillader udsyn samtidig med at den beskytter mod indkig.

Materialer er antikorisive og kræver derfor ingen vedligeholdelse.

Dugen er standard en glasfiberdug, der er belagt med PVC-belægning og har højfrekvenssvejsede kanter. Dugen er brudfast og forstærket, hvilket gør den modstandsdygtig over for vejr og forrådnelse. Farveægtheden kan måle sig med de skrappeste krav til kvalitet. Dugen er Brandklasse M1.

 

Vi er også leveringsdygtige i Pergolamarkiser til overdækning af ovenlys glaspartier eller som fritstående med støttestolper, Facadepersienner, Læskærme og Altanforstykker.

BoligSkrædderen er forhandler af Acrimo, dansk produceret solafskærmning, samt Deco Group og Debel.

 

Copyright © BoligSkrædderen.dk | Tjærbyvej 34, 8930 Randers NØ | info@boligskraedderen.dk | Telefon 30 50 67 77

info24818 i Randers, Midtjylland, DK på Houzz